HomeHumorEn ineens weet je het: Volgende vriendenweekend gaat naar in Manchester

En ineens weet je het: Volgende vriendenweekend gaat naar in Manchester

Heel veel vriendengroepen gaan jaarlijks één keer met elkaar op vriendenweekend. Als je al vaak bent geweest, dan wordt het steeds lastiger om een plek te bedenken waar je naartoe kan. Na het zien van deze video kun je het volgende vriendenweekend in ieder geval alvast plannen.

Op vriendenweekend gaan

Een vriendenweekend is de perfecte kans om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Het is een tijd waarin herinneringen en fouten gemaakt worden. Zulke weekenden zijn broodnodig om de banden onderling te versterken en de vriendschap te vieren.

Er gaat niets boven onbezorgde lachbuien, spontane avonturen en diepe gesprekken… althans, bijna niets. Want er moet natuurlijk ook veel bier gedronken worden. Tijdens een vriendenweekend kunnen jullie als vanouds weer eens op je gemak naar tjikkies kijken en dat is natuurlijk het allermooiste wat er is.

Stappen in Manchester

Als je veel bier wilt drinken én naar tjikkies kijken, dan zou je eens naar Manchester moeten gaan. Daar is het straatbeeld net een tikkeltje leuker dan in andere steden. Daarnaast staan Britten erom bekend dat ze behoorlijk wat alcoholische versnaperingen kunnen drinken.

Als je twijfelt of Manchester wel écht de stad is om de band tussen jullie vrienden te versterken, dan moet je maar eens naar de onderstaande video kijken. Overdag is er misschien iets minder te doen, maar ’s avonds kun je het dubbele aan plezier beleven. Als we dan een aanbeveling mogen doen, is Halloween wel een mooi weekend 😉

Meer van dit: