HomeWTF?!In Movie Park Germany gaan de Halloween-acteurs wel heel erg ver

In Movie Park Germany gaan de Halloween-acteurs wel heel erg ver

Halloween is misschien wel de spannendste tijd van het jaar. Zeker in pretparken wordt er veel aandacht besteed aan Halloween. Daar kunnen de bezoekers genieten van Haunted houses en scare actors. In Movie Park Germany vieren ze Halloween dit jaar ook weer, maar daar gaan de acteurs wel heel erg ver.

Haunted houses en scare actors

Een haunted house is een huis waar de bezoekers doorheen kunnen lopen. In dit soort huizen loop je door een eng verhaal, en kom je steeds in een ruimte vol met enge dingen. In die huizen lopen dan acteurs die je de stuipen op het lijf jagen. Die acteurs noemen ze scare actors.

Die acteurs maken het vaak nog twee keer zo eng om door een haunted house te lopen. Ze zitten vaak gigantisch goed in hun rol en doen écht hun best om je bang te maken. De ene doet dat wat beter dan de ander. In Movie Park Germany hebben ze er één rondlopen die wel heel erg ver gaat om de bezoekers bang te maken. Ze faked namelijk een soort vroeggeboorte, met vruchtwater en al.

Movie Park Germany

Movie Park Germany ligt op zo’n 3 uur rijden vanaf Utrecht en een kaartje is ‘maar’ een paar tientjes. Als je dus ook een echte Halloween beleving wilt en je hebt Walibi Frightnight al gehad, dan is Duitsland een leuke tip!

Meer van dit: