HomeWTF?!Bezoeker van pretpark spuugt tijdens looping, waarna hele achtbaan het over hun...

Bezoeker van pretpark spuugt tijdens looping, waarna hele achtbaan het over hun heen krijgt

Een bezoeker van een Amerikaans pretpark besloot om een lekker bodempje te leggen voordat hij een achtbaan in ging. Hij had er echter geen rekening mee gehouden dat je maag zich omdraait in de achtbaan. Dat heeft hij – en de rest van de bezoekers van de attractie – geweten, want hij hield dat bodempje niet binnen.

Bezoeker van pretpark wordt misselijk in een attractie

De reden dat mensen misselijk worden in een attractie komt door het feit dat je evenwichtsorgaan een klapper krijgt. De ene persoon kan er beter tegen dan de andere persoon. De man in het stoeltje achter je loopt fluitend de achtbaan uit, terwijl jij zojuist de binnenzak van je jas hebt ondergekotst. Hoe ouder je wordt, des te sneller je last krijgt van deze bewegingsziekte.

Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen met een grote longinhoud vatbaarder zijn voor dit lichamelijke fenomeen dan mensen die een kleine longinhoud hebben. Uit dit onderzoek blijkt ook dat Aziaten het meest vatbaar zijn voor deze bewegingsziekte, dus ga in een achtbaan nooit achter een chinees zitten. Je krijgt er spijt van.

Man in achtbaan trakteert iedereen op de inhoud van zijn maag

De man in het onderstaande filmpje werd na het eten van een flinke maaltijd overmoedig en stapte met een volle maag de achtbaan in. Zijn nietsvermoedende mede-passagiers stapten enthousiast achter hem in de stoeltjes van de attractie. We waren er niet bij, maar we vermoeden dat de man bij de eerste looping de maaginhoud al door zijn slokdarm kreeg geduwd.

bezoeker van pretpark geeft over

Een persoon op de grond filmde hoe de man exact tijdens een looping zijn mond niet meer dicht kon houden en alles maar liet gaan.

Het gevolg? Zijn mede-passagiers werden getrakteerd op een warme regen van braaksel voordat ze naar het eindpunt van de attractie werden gebracht.

De onderstaande beelden liegen er niet om; kijk uit met wat je eet voordat je een achtbaan in stapt, want voor je het weet is de hele trein vies.

 

Meer van dit: