HomeWTF?!Gozer vertelt op de radio het goorste bedverhaal dat je ooit hebt...

Gozer vertelt op de radio het goorste bedverhaal dat je ooit hebt gehoord

We vinden het allemaal hilarisch om soms de goorste verhalen aan elkaar te vertellen. Hoe meer iemand ervan walgt, hoe grappiger het wordt voor degene die het verhaal vertelt. Er is daarom nu ook een podcast die de goorste verhalen van het internet bespreekt. Vaak gaat dit goed, maar deze keer was het verhaal zo goor, dat de presentatoren hun eten niet binnen konden houden. 

Het goorste bedverhaal ooit

In de aflevering ging het over Steve en Samantha. Beide wonen een flink eind uit elkaar in de Verenigde Staten.

Na een flinke tijd besloot Steve om Samantha weer op te zoeken. Het is dan ook niet zo gek om te bedenken dat de twee direct met elkaar het bed deelde. Hij besloot om Samantha de ‘meest epische down under ervaring‘ ooit te geven. Hij merkte al snel dat haar intieme zone een naar geurtje met zich meedroeg. Hij pakte daarom een snoepje zodat hij niet te veel aan de nare geur zou denken.

Het snoepje belandde uiteindelijk in haar poenie, waarna hij hem er weer uit probeerde te zuigen.

Onaangename verrassing

Uiteindelijk dacht hij het snoepje te hebben gevonden, waarna hij op het snoepje beet. Om een lang verhaal kort te maken: Het bleek geen snoepje, maar een met pus gevulde blaar. die hij eruit gesabbeld had…

Op het moment dat Steve doorhad dat hij een blaar vol etter in zijn mond had, had hij direct geen zin meer. Al snel biechtte Samantha op dat ze vreemd was gegaan met een willekeurige man uit de club.

Ze merkte wel dat het ‘down under’ niet was zoals het hoorde, maar ze had niet aan een SOA gedacht. Ze bleek namelijk zonder dat Steve het wist gonorroe te hebben.

Als je dit hoort moet het haast wel een broodje-aapverhaal zijn, maar de kans dat dit echt is gebeurt maakt dit het goorste intieme bedverhaal ooit.

@jaackmaate

This is the grossest story you will hear on TikTok today… 🤢 #jaackshappyhour #fyp #happyhourpodcast #jaackmaate

♬ original sound – JaackMaate

Meer van dit: