HomeWTF?!"Mijn vriendin wil steeds dat ik me verkleed als Teletubbie in bed,...

“Mijn vriendin wil steeds dat ik me verkleed als Teletubbie in bed, maar ik ben dat kotsbeu”

De vriendin van Daniël had een Teletubbie pak voor hem gekocht toen ze een keer één of ander verkleedfeestje hadden. Na afloop van dat feestje hebben ze het gedaan, terwijl Daniël nog in dat pak zat. Sindsdien wil zijn vriendin dat hij steeds dat pak weer aantrekt.

Rollenspel

Het feestje dat Daniël en zijn vriendin hadden, was een themafeestje. Iedereen moest verkleed komen maar Daniël had geen kostuum liggen. Zijn vriendin kwam toen op het idee om als Teletubbie figuur, Dipsy te gaan.

Daniël kon daar wel om lachen en heeft het pak aangetrokken. Op het feestje werd er het nodige aan drank gedronken en toen ze thuiskwamen hebben ze het gezellig gehad met zijn tweeën. Zijn vriendin had in een lollige bui gevraagd of hij het Dipsy pak aan wilde houden en dat had hij dus gedaan. Uiteindelijk belandde hij in een soort rollenspel. Zijn vriendin zal wel de rol van die stofzuiger gehad hebben.

Kotsbeu

Een paar dagen erna vroeg Daniëls vriendin of hij wéér dat pak aan wilde trekken. Dat vond hij natuurlijk wel een beetje vreemd maar hij deed het toch. Zijn vriendin leek ondertussen helemaal op te leven in het rollenspel. Vervolgens bleef ze van hem vragen of hij het Dipsy pak aan wilde trekken tijdens het wippen. Dat deed hij telkens wel, maar dat is hij nu kotsbeu,

Hij probeerde advies te vinden en deed zijn verhaal op social media. Daar reageren een hoop mensen, maar die vertellen hem eigenlijk niet wat hij wil horen. Iemand zegt zelfs: “Misschien vindt ze je te lelijk en wil ze het op deze manier verbergen?”. 

Toen bleek dat zijn vriendin ook nog een Tinky Winky pak voor hem had gekocht, maar dat ze dat nog niet gebruikt hadden, zeiden mensen dat hij haar beter kon dumpen. Voor zowel zijn als haar bestwil kon ze beter opzoek naar iemand met dezelfde verlangens.

Daniël is ondertussen lekker in de aap gelogeerd. Sta je een keer voor de grap als Dipsy te wippen, mag je er vervolgens nooit meer op zonder Teletubbie pak. Arme jongen…

Meer van dit