HomeWTF?!Romy is het beu: "Mijn vriend kreunt steeds zijn eigen naam tijdens...

Romy is het beu: “Mijn vriend kreunt steeds zijn eigen naam tijdens het wippen”

Dat sommige mannen net iets te vol zijn van zichzelf is inmiddels wel duidelijk. Zo zijn er gasten die niet uitgepraat raken over hoe fantastisch ze zijn. Toch is er nog wel mee te leven als mannen alleen maar over zichzelf praten. Maar hoe ga je om met een man die zó vol van zichzelf is, dat hij zijn eigen naam kreunt in bed? Romy kan erover meepraten. 

Romy wil advies

De vriend van Romy is volgens Romy een rustige en bescheiden man.  Wel vertelt ze dan zodra de twee in de slaapkamer belanden, zijn gedrag direct verandert. Hij verandert tussen de lakens namelijk naar een arrogant en egocentrisch persoon.

Romy vertelt op een forum over haar vriend: “Mijn vriend is echt extreem ijdel tijdens het wippen en ik vind het eigenlijk heel onaantrekkelijk.” Ze wil eigenlijk weten wat anderen in haar situatie zouden doen. “Moet ik het gewoon aanvaarden? Want in het echte leven is hij vrij bescheiden, maar zodra we wippen verandert hij compleet.”

Eigen naam kreunen

Om het nog wat duidelijker te maken hoe haar vriend zich gedraagt, vertelt ze: “Wat ik echter veruit het ergste vindt, is dat hij zijn eigen naam kreunt tijdens de seks”. Dit is natuurlijk allemaal al best gek, maar het kan nog veel gekker in bed bij Romy. Haar vriend heeft namelijk ook zijn eigen genotsknots laten nabootsen in een gietvorm.

“De dirty talk gaat ook altijd over hoe geweldig hij zichzelf vindt en hoe knap hij is. Hij geeft zichzelf dan ook vaak complimenten. Daarnaast heeft hij ook het liefst seks voor een spiegel,”.

Ze vervolgt: “Hij heeft zelfs zijn pipi laten namaken in een gietvorm en hij wil dat we die gebruiken tijdens het wippen. Niet alleen voor mij trouwens, want ik heb deze ook al bij hem naar binnen moeten brengen. Ik hoor dan ook maar al te vaak hoe ‘perfect’ zijn kleine vriend is.”

Dumpen of kwetsen?

Inmiddels is Romy het ook helemaal beu aan het worden. Soms lijkt het wel of hij seks heeft met zichzelf in plaats van met haar. Nu weet ze niet wat ze moet doen. Ze wil haar vriend namelijk niet kwetsen, maar ze wil ook vooral een keertje zelf mogen genieten tijdens het wippen.

Meer van dit: