HomeWTF?!Tracy vraagt advies: "Ik wil 3 keer per dag wippen, maar mijn...

Tracy vraagt advies: “Ik wil 3 keer per dag wippen, maar mijn vriend kan dat niet bijbenen”

Normaliter lezen we dit soort problemen andersom maar in het geval van Tracy, heeft ze toch echt pech. Ze is naar eigen zeggen verslaafd aan het gevoel van klaarkomen. Ze wil minimaal drie keer per dag aan haar behoefte voldoen maar haar vriend kan dit niet bijbenen.

Tracy Kiss

Tracy is bekend op social media onder de naam Tracy Kiss. Ze heeft meer dan een miljoen volgers en die keken raar op toen ze dit verhaal de wereld in slingerde. Ze vertelde: Het liefste van al heb ik gewoon seks wanneer ik daar zin in heb, maar vaak heeft mijn partner geen zin en wil hij gewoon gaan slapen”, zegt ze. “Als ik geen seks heb gehad, dan kan ik niet in slaap komen. Omdat ik mijn vriend niet wil bedriegen, masturbeer ik dan maar.”

Ze plaatste de video om advies te krijgen van andere mensen. Ze hoopte om in contact te komen met mensen die hetzelfde probleem ervaren. Ze is dol op haar vriend en wil hem niet kwijt, maar ze wil wel wat vaker wippen. Het advies dat ze van haar volgers krijgt, is om gewoon een speeltje te kopen. Dit speeltje raakt niet uitgeput en kan ze altijd, eventueel samen met haar vriend, gebruiken.

Populair op social media

Tracy is behoorlijk populair op social media. Hoewel het voornamelijk mannen zijn die haar volgen, is ze erg druk met het aanprijzen van bikini’s. Hoe dat eruitziet? Nou bekijk dan maar eens de kiekjes van Tracy hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tracy Kiss🇬🇧 (@tracykissdotcom)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tracy Kiss🇬🇧 (@tracykissdotcom)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tracy Kiss🇬🇧 (@tracykissdotcom)

Meer van dit