HomeHumorGozer uit lang leve de liefde gaat liever opdrukken dan met deze...

Gozer uit lang leve de liefde gaat liever opdrukken dan met deze dame in bad

Alweer een stuk over Lang Leve de Liefde? Ja sorry maar het is te goed om niet te delen. Het programma Lang Leve de Liefde deelde vanmiddag de teaser voor de avond aflevering en daarin zit weer een iconisch fragment. Deze gozer gaat namelijk liever opdrukken dan met zijn date in bad.

Jacuzzi

De jacuzzi is een bron van hete gesprekken en iconische fragmenten. Ook nu weer stelt de jacuzzi ons niet teleur. We zien het beeld van een gozer die lekker aan het opdrukken is, terwijl zijn (toch bovengemiddeld) knappe verschijning op hem zit te wachten.

Ze frunnikt wat aan haar badpak en wacht geduldig tot de jongen gezellig bij haar komt zitten. Wanneer hij dat eindelijk doet, besluit hij om niets te zeggen en maar wat met de chloor drijver te spelen. De dame lijkt er klaar mee en vraagt: “Volgens mij ben jij nooit echt het type dat veel met meiden bezig is of wel”. Zijn antwoord is duidelijk: “Nee, ik niet”.

Reacties

De reacties op het fragment zeggen genoeg. Mensen kunnen niet wachten tot de aflevering vanavond op TV komt. Of dat komt door de dame in de jacuzzi of door de ijskoude situatie wanneer ze niks tegen elkaar zeggen, weten we niet. Wat we wel weten is dat dit hoogstwaarschijnlijk geen match gaat worden. Check de beelden hieronder.

Meer van dit: