HomeTelevisieLang Leve de Liefde is weer begonnen en deelnemers gaan gelijk helemaal...

Lang Leve de Liefde is weer begonnen en deelnemers gaan gelijk helemaal los

We hebben het een paar maanden moeten missen maar het is populaire programma Lang Leve de Liefde is weer terug! Inmiddels is het lang en breed uitgemeten dat ze aftrappen met internet gekkie Yordi Nogmaals, maar er zitten natuurlijk meerdere deelnemers per aflevering in de LLDL-villa.

Het gaat los

Waar aan de ene kant Yordi zijn date het bed in probeert te praten, zitten aan de andere kant LLDL-deelnemers Wijjo en Dick. Ze kunnen het goed met elkaar vinden maar hebben nog wel het één en ander aan sturing nodig. Het bakje met vragen die hun deelname een beetje op moet spicen, weten zij gelukkig ook te vinden.

Dick trekt een kaartje waarop staat dat ze een rollenspel moeten spelen. Op elk kaartje staat dan een emotie die ze om en om uit moeten beelden naar elkaar toe. Leuk idee zou je zeggen maar Dick lijkt het nog leuker om tegelijkertijd de emotie uit te beelden. Zo krijg je een mooi samenspel.

Verliefdheid

Wijjo stemt met het idee van Dick in en op het eerste kaartje staat de emotie verliefdheid. Waar Wijjo nog even moet schakelen, bedenkt Dick zich geen moment en begint aan haar haren te plukken. Als hij vervolgens een beetje omlaag streelt, lijkt het erop dat Wijjo zich vergist in de emotie die ze moet spelen.

Ze wordt wel heel erg opgewonden en besluit zijn hoofd te pakken en dichterbij te komen. Wat volgt zijn een paar seconde aan verschrikkelijk ongemakkelijke beelden. Het kijken van de beelden kan maar één ding betekenen; Lang Leve de Liefde is weer van start en we kunnen ons weer opmaken voor een seizoen vol iconische televisiefragmenten.

Meer van dit: