HomeHumorEen versierpoging in Lang Leve de Liefde was nog nooit zó ongemakkelijk

Een versierpoging in Lang Leve de Liefde was nog nooit zó ongemakkelijk

Deze website lijkt zo langzamerhand wel een fan pagina voor het programma Lang Leve de Liefde. Toegegeven, we zijn ook grote fan van het programma. De meest vreemde, ongemakkelijke en pijnlijke fragmenten worden afgewisseld met hitsige, wippende mensen. Alleen zo ongemakkelijk als dit fragment is het nog nooit geweest.

Versierpoging

Wanneer iemand een ander leuk vindt, zal diegene een aantal versierpogingen moeten doen. Het is belangrijk om de ander te laten weten dat je hen wel ziet zitten. Roberto heeft dat ook begrepen en wil een serieuze poging bij Samantha gaan doen.

Roberto heeft echter geen flauw idee wat nog werkt tegenwoordig en komt dan met de vreemdste move ooit aan zetten. Hij zakt een beetje in het water en schuift vervolgens heeeel voorzichtig naar Samantha toe. Alsof hij er niets aan kan doen zit hij plots tegenhaar aan. Vervolgens slaat hij haar arm om hem heen.

Ongemakkelijk

Tijdens de hele situatie wordt er niets tegen elkaar gezegd en kijken ze elkaar ook helemaal niet aan. Je kunt Samantha bijna horen denken dat het ongemakkelijk is. Roberto is zelf wel content en kan zijn glimlachje niet onderdrukken. Te pijnlijk voor woorden maar wat hij daarna doet, daar kan ik niet eens naar kijken.

Roberto lijkt zijn versiermoves in een tekenfilmpje geleerd te hebben en gromt/blaft/hapt een beetje naar de nek van Samantha. Die kan vervolgens ook haar lach niet inhouden maar lijkt er wel he-le-maal klaar mee te zijn.

Meer van dit: