HomeTelevisieYordi Nogmaals probeert zijn date in bed te praten in Lang Leve...

Yordi Nogmaals probeert zijn date in bed te praten in Lang Leve de Liefde

Volgers van deze site kennen hem allemaal; Yordi Nogmaals. Het mannetje werd bekend door een interview met Bram Krikke en timmert sindsdien aan de weg als entertainer. Om nog wat extra bekendheid te vergaren, doet hij nu mee aan het populaire programma Lang Leve de Liefde.

Yordi Nogmaals

Al eerder schreven we een stukje over Yordi, waarin we lieven weten dat hij mee ging doen aan dit programma. Daarin beschreven we heb puur als het gekkie dat bekend werd maar eigenlijk is dat niet helemaal terecht. Yordi doet heel erg zijn best om entertainer te zijn en te blijven.

Yordi heeft meer dan 40.000 volgers op social media en richt zich vooral op muziek. Zo bracht hij al eens een nummer uit, dat momenteel meer dan een miljoen keer beluisterd is. Dat nummer zal ik helemaal onderaan het artikel toevoegen… Pure muzikale pracht! Het nummer is gebaseerd op de uitspraken die hij deed in het filmpje dat hem bekend maakte.

 Lang Leve de Liefde is terug

Nu Lang Leve de Liefde na hun zomerstop weer op televisie komt, is Yordi van de partij. Het format is niets veranderd dus als een koppel wat gespreksstof zoekt, kunnen ze altijd terecht bij het vragenbakje. Als het even stil valt, besluit de dame er een kaartje bij te pakken:¬†“Vraag mij op een creatieve manier om het bed te delen”.

Yordi hoeft daar heen moment over na te denken en heeft zijn antwoord direct klaar. Vermoedelijk heeft hij er al vaker over na gedacht maar goed, hij dreunt het wel lekker op. Zijn date begrijpt er helaas helemaal niets van. Het is dan ook maar de vraag of Yordi aan zijn nummertje toe gaat komen.

Meer van dit