HomeGekkiesFans door het dolle want Zanger Rinus en Romana zijn terug met...

Fans door het dolle want Zanger Rinus en Romana zijn terug met een nieuwe hit

Zanger Rinus en zijn vaste partner Romana zijn weer terug met een gloednieuwe hit. Dat is goed nieuws voor de fans die graag naar zijn optredens gaan. Eindelijk komt er weer een beetje afwisseling in het repertoire. De nieuwe hit heet ‘Wil je mij wel even aaien’. Het zijn heerlijke zomerdeuntjes met prachtige zang.

Zanger Rinus

Rinus Dijkstra, beter bekend als Zanger Rinus, is een Nederlandse zanger en officieus internetgekkie. Hij werd in 2010 beroemd met zijn nummer “Met Romana op de scooter”. Het nummer werd een fenomeen en ging viral op YouTube, waar het miljoenen keren werd bekeken.

Sindsdien heeft Zanger Rinus verschillende nummers uitgebracht, waarvan sommige ook succesvol zijn geweest op internet. Zijn stijl wordt vaak omschreven als carnavalesk en humoristisch. Zijn teksten zijn geniaal, erg eenvoudig en bevatten veel herhalingen. Zo kunnen we het allemaal lekker meezingen.

Optreden

Zanger Rinus is nog wekelijks aan het optreden en haalt daar naar verluid een lekker zakcentje mee binnen. Hoewel het al lang geleden is dat er nieuwe muziek uit kwam, is het nu dus eindelijk weer zo ver. Fans zaten met spanning te wachten wat voor genialiteit er uit de pen zou komen.

Die genialiteit is ‘Wil je mij wel even aaien’ geworden. Een juweel in de muziekwereld is geboren. Fans zijn laaiend enthousiast en gelukkig zien we de welbekende dansmoves ook terugkomen. Romana is inmiddels niet zo fit meer als ze was maar dat mag de pret niet drukken. Ze doet nog heerlijk mee!

Meer van dit: