HomeShowgekkiesRomana op de scooter (Debora Tieman) van Zanger Rinus plotseling overleden

Romana op de scooter (Debora Tieman) van Zanger Rinus plotseling overleden

Toeter, toeter, toeter, toeter, met Romana op de scooter. We kennen allemaal dit nummer nog wel van Debora en Rinus. In het nummer heette ze natuurlijk Romana en kreeg ze veel lachers op de hand.

De clip werd binnen 5 dagen 300.000 keer bekeken op YouTube en dit had zeker niet te maken met de zangkunsten van Romana.

Debora Tieman gezondheid

Het ging al een tijdje een stuk minder goed met Debora. Ze kreeg een aantal jaar geleden een flink ongeluk met een aansteker, waardoor ze flink wat brandwonden opliep. Ze stak terwijl ze half aan het slapen was een sigaar aan, maar hield de aansteker te dicht bij haar haren. Haar haardos vatte vlam en al snel verspreide de vlammen zich over haar lichaam.

Het was zelfs zo erg dat ze een maand in het brandwondencentrum moest verblijven. Ondanks deze zware tijd bleef ze positief en bleef de liefde tussen beiden sterk. Ze knapte weer helemaal op van de brandwonden en het leven lachte haar weer toe.

Debora Tieman overleden

Debora liet een tijdje geleden zelfs weten dat ze verloofd waren en dat Corry Conings op de bruiloft zou zingen. Helaas mocht het niet zo ver komen, want helaas is Debora niet meer.

Zojuist is bekend geworden dat Debora is overleden. Omrop Fryslân brengt namelijk naar buiten dat ze is overleden, hoogstwaarschijnlijk aan een hartstilstand. Zowel de politie als de ambulance waren snel ter plaatse, maar hulp mocht niet meer baten.

Rinus kapot van verdriet

Rinus is natuurlijk kapot van verdriet, maar hij laat wel weten dat ze in besloten kring afscheid willen nemen van haar.

“Jullie begrijpen vast dat dit enorm hard aankomt en ik zal de komende periode nodig hebben om alles te verwerken en hoop dat iedereen mij de rust gunt die ik daarbij hard nodig zal hebben. Debora en ik waren zelfs verloofd en hadden nog heel veel leuke plannen voor de toekomst. Helaas is dit niet meer mogelijk.”

Helaas hebben de twee nooit meer het ja-woord kunnen geven aan elkaar. Of je haar nu leuk vond of niet, het blijft erg triest nieuws natuurlijk. We wensen alle naasten van Debora dan ook veel sterkte toe.

Meer van dit: