HomeWTF?!De Franse stuntman Remi Lucidi valt van 68ste verdieping naar beneden

De Franse stuntman Remi Lucidi valt van 68ste verdieping naar beneden

De 30-jarige stuntman Remi Lucidi, beter bekend als Remi Enigma, is overleden na een val van de 68ste verdieping. In Hongkong viel hij van een hoge toren, die hij aan het beklimmen was. Fans reageren enorm verdrietig op het nieuws dat hij er niet meer is

Remi Enigma op social media

Op social media verzamelde Remi duizenden volgers door zijn stunts. Hij beklom de hoogste gebouwen zonder zekering en haalde de meest gevaarlijke trucs uit. Als hij zou vallen, zou dat dus direct zijn einde betekenen. Het liep altijd goed af, maar helaas was één foutje genoeg om een einde aan zijn leven te maken.

Op het moment dat het mis ging, beklom hij zonder zekering de Tregunter toren in Hongkong. Tegen de beveiligers daar had hij gezegd dat hij op bezoek ging bij een vriend op de 40ste verdieping. Uiteindelijk is hij naar de 68ste verdieping gegaan, en daar uit het gebouw geklommen. Een vrouw zag hem nog op een raam kloppen, toen hij vermoedelijk om hulp wilde vragen. Even later kukelde Remi 68 verdiepingen naar beneden. Dat werd de 30-jarige stuntman helaas fataal.

Free climbing

Remi was een goede freeclimber. Dat is een populaire manier om te klimmen, zonder dat je daarbij gebruik maakt van klimgerei. Deze manier van klimmen gaat wel gepaard met een enorm risico want ieder foutje kan je laatste foutje zijn. Remi had veel fans en volgers dankzij zijn skills, maar helaas hebben we nu zijn laatste kunstje gezien. Hieronder een filmpje van Remi, waar hij op de hoogste schoorsteen van Frankrijk zit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ʀᴇᴍɪ ᴇɴɪɢᴍᴀ (@remnigma)

Meer van dit: