HomeShowgekkiesKijkers gaan helemaal stuk wanneer Peter vollebak van een kameel afsodemietert

Kijkers gaan helemaal stuk wanneer Peter vollebak van een kameel afsodemietert

Elke week kunnen de televisiekijkers op SBS kijken naar de avonturen van Peter Gillis. Ondanks dat hij geregeld onder vuur ligt door zijn reallife soap, zijn er nog steeds een hoop liefhebbers van het programma. In het programma gebeurt bijna altijd wel iets spraakmakends, waar daarna de socials weer flink los over gaan.

Peter en zijn buik

Als je Petertje al een tijdje volgt, dan weet je dat hij een paar jaar geleden met een ambulance is afgevoerd. Hij zat op het terras van één van zijn vakantieparken, toen hij zich ineens helemaal niet lekker voelde.

Hij werd onwel en zijn toenmalige vriendin Nicolekke besloot om direct de ambulance te bellen. Ze kon het namelijk niet veroorloven dat hij ertussen uit zou piepen, want ze waren nog niet getrouwd. Maar goed… Petertje moest in de ambulance. Nu bleek zijn suiker zo hoog te zijn dat het een levensgevaarlijke situatie was. Hij besloot daarom om rigoureus te gaan afvallen.

Ondanks zijn goede start, was hij al snel vergeten dat een komkommer gezonder is dan een worstenbroodje.

Petertje in Dubai

Het gewicht van Peter zorgt ervoor dat hij op vakantie niet kan deelnemen aan elke activiteit. Hij mag bijvoorbeeld de jetski’s niet op omdat het zwemvest op geen enkele manier vast te krijgen is.

Hij besluit daarom om samen met Wendy een andere activiteit in te lassen: kameel rijden. Nou zou je zeggen dat het best zielig is voor de kameel als er iemand met zoveel kilo’s op je rug zit, maar zo ver denkt het stelletje niet na.

Moeder karma dacht wel direct zo ver na, want tijdens het opstappen maakt hij een flinke smakkerd op het woestijnzand. Misschien toch beter een sportactiviteit kiezen de volgende keer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Meer van dit: