HomeShowgekkiesWendy van Hout is WOEST op de Oranjezomer: "Ze verpesten mijn zangcarrière"

Wendy van Hout is WOEST op de Oranjezomer: “Ze verpesten mijn zangcarrière”

Wendy van Hout is in Nederland natuurlijk bekend als de vriendin van Peter Gillis. Nadat Petertje ervoor koos om Nicolekke uit de laan te sturen, was het al snel tijd voor een nieuwe liefde.

Peter was inmiddels al bekend op televisie, waardoor zijn nieuwe vriendinnetje Wendy automatisch flink wat media-aandacht kreeg. Die aandacht besloot ze te gebruiken voor een zangcarrière.

Wendy slaat nieuwe weg in

In Massa is Kassa kunnen de kijkers al een jaar meegenieten met de perikelen tussen Wendy en Peter. Wendy is druk bezig met haar eigen TikTok kledingwinkel, omdat ze niet afhankelijk wil zijn van Peter zijn geld. Nu haar TikTok winkeltje inmiddels goed loopt, heeft ze besloten om een andere weg in te slaan.

Wendy is namelijk sinds kort zangeres geworden. Ze besloot om te zingen om een feestje van Peter, waarna Peter zo enthousiast werd, dat hij wilde dat ze meer met haar vocale kunsten ging doen.

Wendy de zangeres

Wendy neemt haar nieuwe zangcarrière erg serieus en besloot daarom op één van de parken van Peter op te treden. Dit fragmentje werd uiteindelijk bekeken door de tafelgasten van de ‘Oranjezomer’.

Wendy werd hard uitgelachen en niemand kon begrijpen dat ze zelf niet hoorde dat haar zang toch niet zo goed is. Toen Wendy hier lucht van kreeg, werd ze woedend!

Wendy van Hout woedend

Mijn liedje, iets waar ik vol enthousiasme aan begon. Compleet mijn plezier erin verpest is door die misselijke typetjes bij o.a. De Oranjezomer. Om nog meer negativiteit te creëren rond om alles wat wij als familie of individu doen. Want positief zijn is zo moeilijk!”

Toch is ze niet alleen boos op de hosts van het programma, maar ook op de kijkers: “Dan spreek ik nog niet over de geestelijke gesteldheid van de meelopende schapen. Het heeft me verdrietig gemaakt, walgelijk!”

Meer van dit: