HomeShowgekkiesPeter Gillis koopt jacht in Dubai: "Mooie boot hedde gekocht schat"

Peter Gillis koopt jacht in Dubai: “Mooie boot hedde gekocht schat”

Nu Peter Gillis bijna alles kwijtraakt, zou je denken dat hij wat zuiniger met zijn geld omgaat. Sinds hij zelf de Nederlandse parken niet meer mag pachten, is het inkomen direct flink gedaald. Toch lijkt het niet of Petertje er een minder luxe levensstijl op na houdt.

Peter Gillis in Dubai

Waar Petertje voorheen vooral met zijn camper op pad was, is hij nu een stuk verder op vakantie. Hij is namelijk samen met Wendy en zijn vrienden Mieke en Johnny op vakantie in Dubai. Tijdens deze vakantie wordt er geen euro bespaard op de kosten van de vakantie.

Een standaard huurauto past natuurlijk niet bij Peter. Hij heeft daarom in Dubai een glanzende Rolls-Royce gehuurd om patsend in rond te rijden. Natuurlijk moet hiervan wel even een kiekje op Wendy haar socials gegooid worden. Niemand moet denken dat ze zomaar in een ‘normale’ auto rondrijden natuurlijk.

‘Mooie boot heb je gekocht, schat!’

Alsof dat nog niet genoeg was wilde Petertje ook zorgen voor decadent vervoer over de wateren van Dubai. Op de socials worden daarom al snel story’s gedeeld van de boot waar ze mee aan het varen zijn.

Wendy kan het niet nalaten om even te vertellen dat Peter de boot gekocht heeft. Toch twijfelen we aan dit verhaal. Waarom zou je in hemelsnaam een boot kopen in Dubai als je er geen huis hebt? Achja, alles voor de schijnwerpers natuurlijk.

Meer van dit: