HomeShowgekkiesOplettende 'Massa is Kassa-kijker' gaat helemaal stuk als hij de Netflix-naam van...

Oplettende ‘Massa is Kassa-kijker’ gaat helemaal stuk als hij de Netflix-naam van Peter Gillis ziet

Er gaat geen uitzending van ‘Massa is Kassa’ voorbij zonder dat Peter in opspraak raakt. Vele begrijpen zelfs niet eens dat die bolle nog op televisie te zien is. Toch blijft het programma razend populair en kijken er nog steeds honderdduizenden mensen naar het programma. 

Petertje blijkt een beetje vies

Tijdens het programma ‘Massa is Kassa’ besloten Wendy en Peter om een avondje te genieten van ‘Netflix and chill’

Geen vuiltje aan de lucht zou je denken, want wat kan er nu misgaan tijdens het aanzetten van Netflix? Nou, bij Petertje kan er altijd iets spraakmakends gebeuren. Een oplettende kijker zag al snel dat die ‘bolle’ nogal een bijzondere naam heeft op het platform. Bij Netflix kun je namelijk zien welk profiel er aan het kijken is naar de streamingdienst.

Snuffelt Peter aan Wendy?

Dat Peter niet vies is van hatseflatsen, dat weten we inmiddels wel. Bovendien is hij ook altijd aan het opscheppen over zijn formaat, want bij ‘Petertje is alles groot’. De meeste mannen die opscheppen over het formaat hebben eigenlijk toch helemaal niet zo’n grote tampeloeres als ze zeggen.

Als je dan al niet zo’n grote slurf hebt, dan moet je dat natuurlijk compenseren op een andere manier tussen de lakens. Blijkbaar heeft Peter de manier gevonden om dit bij Wendy te compenseren. De naam laat namelijk niets aan de verbeelding over.

Nu is het de vraag: Is Wendy bij hem voor het geld of voor zijn bijzondere snuffelgewoontes tussen de lakens?

Meer van dit: