HomeShowgekkiesWendy van Hout plast in het bubbelbad bij Peter Gillis

Wendy van Hout plast in het bubbelbad bij Peter Gillis

We weten inmiddels allemaal dat Peter Gillis zijn Nicolleke heeft ingeruild voor een nieuwe ‘soulmate’. Waar iedereen eigenlijk een beetje een hekel had aan Nicol, lijkt Wendy het nog slechter te doen bij het publiek. Niet alleen omdat ze arrogant overkomt, maar ook door de vreemde dingen die ze doet. 

Peter en Wendy in een bubbelbad

Niemand zit erop te wachten om Peter Gillis in zijn zwembroek te zien. Toch denkt Petertje dat de volgers van Wendy dit graag willen zien. Voor de camera’s hijst hij zich daarom in zijn zwembroek, om samen met Wendy plaats te nemen in het bubbelbad.

Wendy vindt het allemaal wel best. Natuurlijk zit ze ook liever in haar eentje in een bubbelbad, maar dat zorgt niet voor een goedgevulde creditcard. En wat maakt het dan uit dat Peter erbij komt zitten, kan weinig gebeuren zou je denken. Hooguit dat Peter wat opmerkingen maakt over hatsenflatsen… Maar dat wist al voordat ze Peter leerde kennen.

Wendy kan er ook wat van

Hoewel je zou denken dat het niet spectaculairder wordt dan de flauwe hatsenflatsgrappen van Peter, is niets minder waar. Wendy kan er namelijk ook wel wat van.

Ze zit met de camera op haar neus, haarzelf en Peter te filmen in de jacuzzi. “Vind je het warm, schat?” vraagt ze aan Peter. Hij heeft weinig interesse en reageert niet. Wendy vervolgt: “Ik heb er net in geplast, schat”.

Peter blijft narrig voor zich uitkijken en kan de grap niet echt waarderen. Wanneer hij in zijn ooghoek de camera spot, kan er ineens toch een flinke lach vanaf. Van binnen vond hij het wellicht dus net zo goor als wij, maar ja…. alles voor de likes hè?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @showblad

Meer van dit: