HomeShowgekkiesDit bedrag vraagt Wendy van Hout om een halfuurtje op je feestje...

Dit bedrag vraagt Wendy van Hout om een halfuurtje op je feestje te komen zingen

We brachten afgelopen week al een bericht over de woede van Wendy richting de Oranjezomer. Ze hadden haar zangkunsten en nieuwe nummer namelijk belachelijk gemaakt. Op Instagram zocht ze direct haar fanbase op om haar woede kenbaar te maken.

Volgens Wendy wilde de hosts haar zangcarrière direct verpesten en waren ze haar op televisie aan het pesten, zonder dat ze zichzelf daar kon verdedigen.

Wendy en Powned

Powned hoorde over de woede van Wendy, waarna ze Wendy de kans gaven om haar verhaal te doen voor de camera. Wendy vertelt dat ze zich gepest voelt door het programma. Ze heeft namelijk een hoop ‘eigen’ centjes in de clip en het pluggen gestopt en Oranjezomer maakt dit in één klap kapot. Powned geeft haar daarom de kans om haarzelf te promoten via hun platform.

Pownews heeft een snackbar gekozen waar Wendy haar zangkunsten kan laten zien. Volgens verschillende juicekanalen wisten de eigenaren van de snackbar niet waar ze aan begonnen omdat ze nauwelijks Nederlands spreken. Buiten op het terras werden een paar senioren dames geregeld, die als publiek mochten luisteren naar de zangkunsten van Wendy.

Oma’s zijn enthousiast

De oma’s op het terras zijn enthousiast. Ze vinden dat Oranjezomer jaloers is en dat Wendy gewoon door moet gaan met nieuwe carrière. Wendy ziet dit wel zitten want haar tarief ligt op 1.203,95 euro inclusief btw, voor een half uurtje!

Bovendien heeft Petertje al allerlei merchandise laten drukken, van sjaaltjes en sleutelhangers tot aan slaapmaskers. Wendy zit er even helemaal doorheen na de kritiek van het programma:

Mijn liedje, iets waar ik vol enthousiasme aan begon. Compleet mijn plezier erin verpest is door die misselijke typetjes bij o.a. De Oranjezomer.

Meer van dit: