HomeShowgekkiesDit kost het om Gordon een half uurtje op je feestje te...

Dit kost het om Gordon een half uurtje op je feestje te laten komen zingen

Dat BN’ers er een ruim leven op na houden dat weten we inmiddels allemaal. Voor een modaal salaris komen ze niet eens meer hun bed uit. Niet alleen omdat ze zichzelf veel meer waard vinden, maar ook omdat er genoeg mensen zijn die deze BN’ers blijven boeken.

De comeback van Gordon

Een paar jaar geleden maakte Gordon bekend dat hij zou stoppen met zingen. Hij haalde geen plezier meer uit het zingen, maar was ook helemaal klaar met Nederland.

Hij verhuisde per direct naar Dubai, waar hij een ‘rustig’ leven probeerde op te bouwen. Al snel had hij een nieuwe vriend, die natuurlijk direct de liefde van zijn leven was. Verrassing: Uiteindelijk zitten ze samen in meerdere rechtszaken, terwijl ze niet langer dan een paar maanden samen zijn geweest.

Geld nodig

We weten natuurlijk allemaal dat het leven in Dubai duur is. Gordon is daar natuurlijk zelf ook achter gekomen, waardoor hij toch weer het zingen op wil pakken. Niet voor het geld natuurlijk, maar voor de passie. Ondanks dat het niet voor het geld is, vraagt hij wel een ongelooflijk bedrag voor zijn optredens.

Hoeveel betaal je voor Gordon?

Wil je binnenkort iemand verrassen met een privéconcert van Gordon? Dan is het waarschijnlijk een goed idee om even te gaan sparen.

Gordon is namelijk één van de BN’ers die niet voor een paar duizend euro zijn bed uitkomt. Gordon vraagt namelijk voor een half uurtje maar liefst € 16.500,-.

De prijs vinden we een beetje aan de hoge kant. Zeker gezien de kritiek die hij heeft ontvangen na zijn comeback. Niet alleen de luisteraars schrokken van zijn valse gezang, maar ook zijn eigen collega’s konden hun oren niet geloven.

Hou je dus van vals gezang? Houd dan vooral de € 16.500,- in je zakken en ga gewoon met vrienden gezellig naar de karaokebar.

Meer van dit: