HomeShowgekkiesGordon wordt keihard uitgelachen wanneer hij begint te zingen: "Het is knettervals!"

Gordon wordt keihard uitgelachen wanneer hij begint te zingen: “Het is knettervals!”

Dat Gordon van de schijnwerpers houdt dat weten we inmiddels allemaal. Als hij even geen aandacht krijgt, dan zorgt hij er wel voor dat hij binnen een mum van tijd in de picture komt te staan. Soms is het ook even geheel tegen zijn zin. Gisteren is hij namelijk opnieuw het gesprek van RTL Boulevard geworden, maar dit keer geheel tegen zijn zin.

De comeback van Gordon

Gordon was een tijdje terug helemaal klaar met Nederland en heeft zijn biezen gepakt en is vertrokken naar Dubai. Lekker rustig zou je zeggen, maar niets bleek minder waar.

Ondanks dat veel mensen dachten dat het eindelijk rustig werd rondom Gordon, is dit geheel anders gebleken. Zelfs vanuit Dubai weet hij nog de nieuwskoppen te trekken. De meeste artikelen gaan over zijn liefdesleven of over hoe klaar hij is met Nederland. Hoewel hij helemaal klaar is met Nederland, wil hij toch niets liever dan opnieuw de hitlijsten bestormen in ons landje. Zou zijn geld op zijn?

Onlangs heeft Gordon weer een nieuw album opgenomen met de titel: ‘Album van mijn leven’. De naam geeft eigenlijk aan dat we iets groots kunnen verwachten, maar tot nu toe heeft het vooral teleurgesteld. Gisteren heeft hij namelijk het album gepresenteerd in de Amsterdamse Bethlehemkerk. Samen met een kamerorkest heeft hij hierbij een voorproefje gegeven van wat we kunnen verwachten van zijn nieuwe album.

Reacties voornamelijk negatief

RTL Boulevard zou Boulevard niet zijn als ze niet aanwezig waren op deze albumpresentatie. De kijkers en de presentatoren van het programma konden dus direct meegenieten van het voorproefje van het album.

Helaas voor Gordon waren de reacties zeker niet positief te noemen. Bij Shownieuws en RTL Boulevard waren ze verre van positief over het optreden van Gordon.

Niet alleen de media was verbaasd over het valse optreden van Gordon, maar ook bevriende BN-ers konden er geen positief woord over kwijt.

Waar normaal gesproken heel het BN’erland elkaar ophemelt, was hier nu geen enkele sprake meer van. Ook op X ging het los met stevige kritiek op Gordon zijn valse zangkunsten:

In de beelden hieronder is te horen hoe het eigenlijk had moeten klinken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Meer van dit: