HomeWTF?!Mia en Dion krijsen wéér knettervals bij hun songfestival optreden

Mia en Dion krijsen wéér knettervals bij hun songfestival optreden

Over een maandje is het zover! Mia Nicolai en Dion Cooper gaan het Eurovisie Songfestival rocken in de Echo Arena in Liverpool. Althans… Rocken… Het duo zong bij hun eerste optreden zo vals als een kraai. Veel mensen dachten dat het aan de spanning lag maar nu doen ze het dus weer.

Oefenen

Eerder deze week hadden Mia en Dion een soort van preparty in Madrid. Alle deelnemers konden hier laten zien wat ze in huis hebben en live oefenen voor het publiek. Helaas kregen de Nederlanders flink wat kritiek te verduren. Mia en Dion gaven eerder al aan een hekel aan Nederland te hebben maar toen was pas te horen hoe groot die hekel was.

Ze stonden als twee valse idioten op het podium in een microfoon te schreeuwen. Heel Nederland en zelfs Europa schrok zich kapot van de beelden maar gelukkig gaven ze achteraf aan dat er wat dingen misgegaan waren. Dat was dan ook meteen een excuus voor het valse gekrijs. Dion zei na afloop dat er een technische storing was waardoor ze zichzelf en elkaar niet goed konden horen. Kan gebeuren natuurlijk.

Vals krijsen

Goedgelovig als we zijn, kregen de twee gister weer een kans. In AFAS Live zagen fans hoe de twee weer een optreden deden. Tot iedereens grote verbazing was het dit keer misschien nog wel valser dan de oefening in Madrid. Dat excuus met die storing was dus complete onzin.

Op Twitter kregen ze een lading kritiek over zich heen. Een tweet luidde: “Mia en Dion, live vanuit Amsterdam. Bedankt, onze ramen liggen eruit, de katten zijn dood en opa’s gehoorapparaat is gesmolten in zijn oor. Het gevolg van twee valse kraaien…..”. Een andere twitter-gebruiker vroeg zich af waarom Duncan Laurence niet de begeleiding op zich nam, want dit moet toch echt stukken beter kunnen. Ben je benieuwd naar de audio ellende? Dan moet je de onderstaande beelden even checken.

Meer van dit: