HomeHumorSongfestivalduo Mia en Dion staan zwaar voor schut in het programma Even...

Songfestivalduo Mia en Dion staan zwaar voor schut in het programma Even Tot Hier

Dat het songfestivalduo Mia en Dion heel wat kritiek te verwerken kreeg is zeer terecht. Ze hebben een hekel aan Nederland en zingen zo vals als een kat in de nacht. Alle media schreef over de valse klanken maar het programma Even Tot Hier kwam met de overtreffende trap.

Even Tot Hier

“Even tot hier” is een Nederlands televisieprogramma dat wordt uitgezonden op NPO 1. Het is een satirisch programma waarin de actualiteit van de afgelopen week wordt besproken en op humoristische wijze wordt belicht. Het wordt gepresenteerd door Niels van der Laan en Jeroen Woe, beiden bekend van het cabaretduo ‘Niels en Jeroen’.

Naast de presentatie zijn er ook vaste typetjes, sketches en liedjes te zien in het programma. Één van die liedjes was dit keer gebasseerd op Mia en Dion. Ze zongen een parodie op ‘burning daylight’ over de problemen in Groningen. Net zoals dat Mia en Dion dat deden, deden ze dat zo vals mogelijk. Pijnlijk!

Twitter

Op Twitter gingen de kijkers helemaal stuk. Een reactie: Goeie tekst, maar de uitvoering is werkelijk fantastisch! Zo grappig. En knap om dit zo te kunnen zingen. De tranen biggelen bij ons over de wangen van het lachen”. 

Het liedje kun je hieronder luisteren. Kijk wel uit want de uitvoering is van dezelfde kwaliteit als die van Mia en Dion. Als je niet tegen knettervals gezang kunt dan is het niet handig om er naar te kijken.

Meer van dit