HomeWTF?!Mia Nicolai reageert piswoest omdat er mensen kritiek op haar zangkunsten hebben

Mia Nicolai reageert piswoest omdat er mensen kritiek op haar zangkunsten hebben

Mia Nicolai en Dion Cooper zullen ons kikkerlandje vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Voor veel mensen is dat nieuws teleurstellend want er is namelijk veel misgegaan sinds de aankondiging van hun deelname. Zo hebben ze een hekel aan Nederland en kunnen ze ook totaal niet zingen.

Valse zang

Het nummer is best wel leuk maar de uitvoering is een drama. Zowel Mia als Dion slaagden er bij hun eerste optreden niet in om alle noten te halen. Bij een herkansing in AFAS Live ging het duo opnieuw de mist in en de kritiek op sociale media was keihard. Mia heeft zelfs de reacties onder haar Insta-posts uitgeschakeld.

Producent Sietse Bakker vindt dat we wat milder moeten zijn en achter het duo moeten blijven staan. Hij benadrukt dat er in het verleden ook artiesten zijn geweest die tijdens promotiefeestjes of repetities niet optimaal presteerden. Volgens Bakker is de kritiek niet bevorderlijk voor de prestaties van Mia en Dion.

Piswoest

Op sociale media verschenen talloze negatieve reacties op het optreden van Mia en Dion in AFAS Live. Zo schreef iemand op Twitter: “Mia en Dion, live vanuit Amsterdam. Bedankt, onze ramen liggen eruit, de katten zijn dood en opa’s gehoorapparaat is gesmolten in zijn oor. Het gevolg van twee valse kraaien.”

Het duo lijkt niet ongevoelig voor de kritiek. Mia heeft haar woeste reacties inmiddels verwijderd en Dion zegt dat hij en Mia niet doorhadden dat het niet zo lekker ging tijdens het optreden. “Na afloop hoorden we pas dat we ernaast zaten. En we liggen nu gewoon zo onder een loep. Daar kom je dan weer even achter. Dat is niet leuk”, aldus Dion.

Mia Nicolai reageert woest op kritiek op haar valse optreden
Afbeelding: Juicechannel__

Bron: Trendnieuws

Meer van dit: