HomeTelevisieDames hebben het behoorlijk gezellig in Lang Leve de Liefde: "Dat smaakt...

Dames hebben het behoorlijk gezellig in Lang Leve de Liefde: “Dat smaakt naar meer”

Het komt niet zo vaak voor in het programma Lang Leve de Liefde dat we dames aan elkaar gekoppeld zien. Het is dan ook wel eens leuk voor de afwisseling en het lijkt meteen een schot in de roos. De dames hebben het namelijk behoorlijk gezellig met elkaar.

Kennismaken

Wanneer de dames met elkaar kennismaken, is het al gauw duidelijk. Ze zitten op dezelfde golflengte, alleen er is wel iets wat Robin nog even wil opmerken. Normaal valt ze namelijk op vrouwelijke dames en ze vindt dat Cindy een beetje een mannelijk hoofd heeft.

Althans, dat wil ze eigenlijk zeggen maar ze beseft net op tijd dat het haar misschien kan kwetsen. Gelukkig kan Cindy er om lachen. Het is al gauw duidelijk dat de twee elkaar in ieder geval erg aardig vinden. Hoewel Robin dus nog wel moet wennen aan de verschijning van Cindy, kan ze het wel goed met haar vinden. In de beelden hieronder is te zien hoe dat gaat. Het artikel gaat na die video nog verder.

Zingen

Als ze ’s avonds de tijd wat aan het doorkomen zijn, besluit Cindy de gitaar tevoorschijn te halen. Robin is wel benieuwd wat ze te bieden heeft maar als Cindy gaat spelen, bakt ze er maar weinig van. Als ze dan voor de gein begint te zingen, veert Robin gelijk op: “Hey, jij kan nog best zingen ook!”

Cindy schaamt zich een beetje en wordt gelijk verlegen. Jammer, want Robin lijkt het wel heel leuk te vinden: “Dit vind ik leuk, jij gaat zingen voor mij straks. Ik heb maar één zinnetje gehoord en dat smaakt naar meer…” Kijkers genieten behoorlijk van dit stel en eerlijk is eerlijk, ze zijn ook wel echt leuk samen.

Meer van dit: