HomeGekkiesIngrid van Henk en Ingrid laat zich kaal scheren op een festival

Ingrid van Henk en Ingrid laat zich kaal scheren op een festival

Als dit geen headline is die je vandaag niet had verwacht, dan weet ik het ook niet meer. Misschien is dit wel het meest random filmpje dat je ooit in je leven gaat zien. Ingrid heeft zich op festival Kamping Kitsch Club namelijk helemaal kaal laten scheren door een aanwezige interviewer.

Kamping Kitsch Club

Kamping Kitsch Club is een festival waar niets te gek is. Je kunt er rondlopen hoe je wilt, en er is een grote variëteit aan muziek. Wel moeten we even melden dat het een soort erotisch tintje heeft. Als je dat Tintje mixt met ‘lekker jezelf doen’, kun je vrijwel zeker weten dat Henk en of Ingrid van de partij zijn. Henk en Ingrid worden zelfs regelmatig door het festival gebruikt als promotie.

Op het festival besloot een interviewer dit jaar rond te gaan om mensen kaal te scheren en toen hij Ingrid tegenkwam, pakte hij natuurlijk zijn kans. Hij vroeg of hij Ingrids baard mocht afscheren en dat was natuurlijk helemaal geen probleem voor de bekende dame. Ze hoeft er niet over na te denken of het mag of niet, want ze had hem de dag ervoor nog geschoren.

@kampingkitsch

Dit joar ip Kamping Kitsch Club gaanwe rondgaan en baardjes trimmen voor de mannen en vrouwen die dat willen!! De tickets zijn bijna uitverkocht gasten! Dus koop ma snel de laatste tickets van wave4 op www.kampingkitschclub.be Dit is geen haat naar Ingrid! Tis Kamping Kitsch Club gasten je moe ni bleiten. Ingrid doet met ons altijd met plezier mee! #kampingkitschclub #henkeningrid #internetgekkies

♬ origineel geluid – Kamping Kitsch

Meer van dit: