HomeGekkiesIngrid van Henk en Ingrid gooit de heupjes los op het podium

Ingrid van Henk en Ingrid gooit de heupjes los op het podium

Henk en Ingrid hebben een speciale plek in ons hart. Het iconische duo is misschien wel dé grondlegger van InternetGekkies geweest. Toen ze voor het eerst voor de op youtube verschenen, waren ze meteen populair. Het heerlijke interview is inmiddels vele miljoenen keren bekeken.

Henk en Ingrid

Als je Henk en Ingrid niet kent dan zou je je gerust mogen schamen. Het duo werd op de kamasutrabeurs geinterviewd door de gasten achter Flabber en dat ging knetterviraal. Heel Nederland sprak het duo na en met name de uitspraak “Vooral als de shows met de mannen zijn”, leeft nog steeds enorm.

Als je het fragment niet kent dan adviseer ik je om de video hieronder te kijken. Ook als je het wel kent zijn het nog steeds hilarische beelden waar de nostalgie vanaf druipt. Wedden dat je was vergeten dat Henk en Ingrid nog veel meer zeggen dan alleen het stukje met de shows?

Beroemd

Henk en Ingrid werden in één klap wereldberoemd in Nederland. Het stel kwam meerdere malen terug in de media en ze waren zelfs een keer te zien in het programma van Mr. Frank Visser. Hoewel het niet alleen rozengeur en maneschijn was voor de twee, bleven ze wel gewoon bij elkaar.

Lange tijd hoorde we niks meer van ze maar nu dook Ingrid ineens op in een video van Claploopers op TikTok. Hierin zien we hoe ze de heupjes losgooit op het podium. Waar Henk is, is niet helemaal duidelijk. Benieuwd wat er van Ingrid terecht is gekomen? Check dan gauw de beelden.

Meer van dit