HomeWTF?!Volledig verbouwde Danielle uit Breda heeft nu ook haar neus eraf laten...

Volledig verbouwde Danielle uit Breda heeft nu ook haar neus eraf laten halen

De volledig verbouwde Danielle uit Breda is de eerste vrouw in de geschiedenis die er voor heeft gekozen om haar neus eraf te laten halen als cosmetische ingreep. Ze wil de boodschap uitdragen dat vrouwen ook ‘badass’ kunnen zijn, en dat is haar zeker gelukt.

Lichaamsmodificatie

Een tattoo nemen, valt onder lichaamsmodificatie. Toch is een tattoo een breed geaccepteerd begrip, en heeft naar schatting 20- tot 30 procent van de Nederlanders een tattoo (gehad). Andere vormen van lichaamsmodificatie zijn bijvoorbeeld piercings, die je tegenwoordig in ieder lichaamsdeel kunt nemen.

Danielle begon haar avontuur dan ook met een simpele tattoo boven haar bips, maar werd al gauw een soort verslaving. Ze liet vrijwel haar hele lichaam inkleuren en is zelfs delen van haar lichaam letterlijk gaan veranderen. Zo liet ze de vorm van een alien ‘graveren’ in haar huid en heeft ze bijvoorbeeld ook haaientanden.

Omdat het voor Daniëlle belangrijk is om haar eigen identiteit te creëren, ging ze nog verder. Ze liet implantaten in haar voorhoofd plaatsen en haar oogballen tatoeëren. Ook liet ze haar tong splijten en zwart maken. Als je denkt dat het daar wel bij zou blijven, liet ze onlangs dus ook haar neus amputeren. We schreven eerder al eens een artikel over de 5 meest verbouwde mensen ter wereld, maar Daniëlle had daar prima tussen gepast.

Verafschuwd

Hoewel het voor Daniëlle een ongelofelijke uitlaatklep is, is niet iedereen even blij met haar uiterlijk. Zo kan ze niet normaal over straat en kan ze zelfs geen huurhuis vinden. Als klap op de vuurpijl heeft zelfs een deel van haar familie het contact met haar verbroken. Toch is ze vastbesloten om te zijn wie ze wil zijn en zoiets kun je alleen maar respecteren.

Meer van dit: