HomeWTF?!Dame geniet iets te veel tijdens het plaatsen van piercing in edele...

Dame geniet iets te veel tijdens het plaatsen van piercing in edele delen

Tegenwoordig zijn er nog maar weinig mensen over die niets aan zichzelf hebben laten doen. De één loopt met gigantische tieten en de ander is volledig ingekleurd met inkt. Toch zijn er ook veel mensen die het allemaal subtiel houden. Een klein tattootje hier, een mooie piercing. Deze dame wilde ook wel zo’n verstopte piercing, maar had daar iets te veel plezier van.

Piercing in edele delen

Hoewel sommigen misschien een beetje verlegen worden van het idee om een piercing op zo’n intieme plek te hebben, is het eigenlijk best een hot topic. De dame uit het filmpje vond het wel de moeite waard om een beetje bling-bling toe te voegen aan haar onderkantje.

Waarom ze dat graag wil, is natuurlijk volledig haar eigen pakkie aan maar er zijn wel een paar dingen voor te zeggen. Eén van de grote voordelen die door de ervaringsdeskundige van dit type piercing wordt genoemd, is de mogelijkheid voor een verhoogde stimulatie. Als de piercing goed geplaatst zit, beweegt het tijdens het wippen allemaal wat makkelijker tegen elkaar aan.

De piercing zetten

Zo’n piercing kun je wel willen maar de grootste stap is eigenlijk om hem te laten zetten. Je moet toch iemand vertrouwen in dat gebied en vaak wordt ook wel gezegd dat het pijnlijk is. Clitoris piercings zijn dus niet alleen maar regenbogen en eenhoorns. Er zijn buiten het plaatsen nog enkele risico’s waar je rekening mee moet houden. Denk aan mogelijke infecties of ongemak tijdens het genezingsproces en het verstoren van de gevoeligheid van je meest gevoelige plekje. Wie weet verpest zo’n piercing de hele boel wel.

De dame in het filmpje ging er in ieder geval voor. Ze bereidde zich stevig voor op de pijn die het zou gaan doen en ging er klaar voor liggen. Toen de piercer aan de gang ging, viel het allemaal reuze mee. Sterker nog, de dame kan zich niet inhouden om er enorm van te genieten. Misschien is zo’n piercing dus helemaal niet zo’n slecht idee om te laten zetten. Haal je hem er daarna gewoon weer uit ;-).

@suspecckt

#Piercing #piercing #viral #fypシ゚viral

♬ original sound – 𝐒𝐮𝐬𝐩𝐞𝐜𝐤𝐭

 

Meer van dit