HomeWTF?!Emma Wortelboer krijgt hoogtepunt en dat staat er goed op

Emma Wortelboer krijgt hoogtepunt en dat staat er goed op

Soms vraag ik me wel eens af hoe verschrikkelijk veel geld ze moeten hebben bij de publieke omroep. Niet omdat ik dat zo interessant vind, maar omdat ze dingen verzinnen waar niemand op zit te wachten. Zo konden we afgelopen week zien hoe Emma Wortelboer door Jurre geluk naar een hoogtepunt wordt gebracht.

Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken is een programma waarin de presentatoren kijken naar feestmiddelen. In de afdeling ‘Word ik hier opgewonden van’, testen ze een feestmiddel met elektriciteit. Dat ging er vervolgens nogal wild aan toe want beide presentatoren leken erg te genieten van de stroomstootjes.

De twee onderzoeken of het lekker is om met stroom te werken. Zo plakken ze wat stickers op hun privé plekjes en zetten ze daar vervolgens de stroom op. Het hele gebeuren heet Electro Play en het ziet er naar uit dat dat best leuk is. Wanneer ze het zelf doen, hebben ze het nog enigszins in de hand maar wanneer het Jurre zijn beurt is om Emma onder handen te nemen, lijkt ze daar iets te veel van te genieten.

Electro play

Electro play werkt met hele kleine stroomschokjes die je via je lies en je geslachtsdeel binnen moet krijgen. Via een soort afstandsbediening kunnen ze dan de kracht van de schokjes instellen. Als Jurre eens effe flink aan de knoppen begint te draaien, kan Emma het niet meer houden. Prima apparaatje voor als je dat zelf wilt proberen.

Zo zit de kijker dus te kijken naar een spelshow waarin twee mensen zo gek gemaakt zijn om zulk soort dingen voor de camera te doen. Hoe veel ze daarvoor betaald krijgen is niet duidelijk maar dat het veel is, is wel duidelijk. Zo zien we Emma dus klaarkomen van onze belastingcenten… Zonde.

Meer van dit: