HomeShowgekkiesIemand heeft Emma Wortelboer zwanger gemaakt en dat laat ze maar al...

Iemand heeft Emma Wortelboer zwanger gemaakt en dat laat ze maar al te graag zien

Emma Wortelboor is zwanger en dat laat ze maar al te graag zien. Ze verscheen in een bijzonder pakje op de rode loper bij het  Televizier-Ring gala, en had daarbij de nadruk flink op haar buik laten leggen. Zoals je van haar gewend bent, was alles weer flink over de top. 

Buikje

Dames die zwanger zijn, zijn vaak mega trots op hun buikje. Ze poseren dan ook graag met hun buik. Emma had ook wel een goed idee om haar buik aan Nederland te laten zien. Ze verscheen in een spraakmakende outfit op de rode loper van het Televizier-Ring gala. Ze zei: “Ik voel me super en ben heel gelukkig en blij”.

Ze maakte meteen van de gelegenheid gebruik om het geslacht bekend te maken. Emma krijgt een dochtertje. Ze liet aan de media weten dat het er toch een keer van moest komen om haar zwangerschap publiekelijk te maken. Zoals we allemaal wel weten is Emma Wortelboer behoorlijk over de top, dus ook deze bekendmaking moest dat natuurlijk zijn. Check hieronder de outfit waarin ze op de rode loper verscheen.

Vriend Emma Wortelboer

Wie Emma zwanger heeft gemaakt, is voor ons niet helemaal duidelijk. Emma komt dan wel klaar op televisie maar houdt haar privé leven verder behoorlijk privé. In de wandelgangen blijkt dat de vriend van Emma Wortelboer, Tomer Azulay zou zijn. Dat is een regisseur en Editor bij BNNVARA.