HomeLink in bioEmma Wortelboer stuitert zonder beha over hobbelige weg in 'Gevaarlijkste Wegen'

Emma Wortelboer stuitert zonder beha over hobbelige weg in ‘Gevaarlijkste Wegen’

Emma Wortelboer was gister op TV in het programma ‘De gevaarlijkste wegen van de wereld’. Hartstikke leuk natuurlijk maar het waren niet de wegen die de meeste aandacht trokken in het programma. Emma besloot namelijk om geen beha aan te doen terwijl ze met Diederik Gommers over een hobbelige weg rijdt.

Emma Wortelboer

Wanneer men Emma Wortelboer zegt dan schieten voor veel mensen de nekharen direct overeind. Door vele vreemde mediavertoningen weet ze altijd de tongen los te maken. Als het om Emma gaat, is het een beetje love her or hate her. Zelfs wanneer ze met Diederik Gommers rondjes rijdt, weet ze de aandacht te trekken.

Vooral op Twitter gaat het los over Emma. Mensen storen zich aan haar overdreven emoties en het feit dat ze geen beha draagt, valt ook niet goed bij sommige mensen. Het was zelfs zo erg dat Angela de Jong er een column over schreef. Ze zegt: “Emma zat de eerste de beste dag opzichtig zonder bh naast Diederik. Ik ergerde me er dood aan”

Geen kijkcijferhit

Voor degene die had bedacht dat Emma Wortelboer (of Diederik Gommers) wel een kijkcijferhit zouden zijn, viel het even zwaar tegen. Met maar 300.000 kijkers haalde het programma niet eens de top 25 van de dag. Toch hebben wij een vermoeden dat er nog wel wat mensen zijn die het even terug gaan kijken 😉

Bron: Showmag

Meer van dit: