HomeTelevisieKijkers gaan stuk om Lingo-deelneemster die keihard staat te trippen

Kijkers gaan stuk om Lingo-deelneemster die keihard staat te trippen

Kijkers gingen helemaal stuk om een dame die meedeed aan Lingo. Het leek er namelijk op alsof ze keihard stond te trippen aan tafel. Al kaakschaatsend spelde ze haar woordjes uit en dat leidde tot enorme hilariteit bij kijkers.

Kaakschaatsend op televisie

Het komt wel vaker voor dat mensen niet zo goed met de spanning om kunnen gaan als ze op televisie zijn. Bij de één leidt dat tot acute diarree, maar bij de ander kan dat er anders uitzien.

Zo zagen we een paar weken geleden al een kerel die enorm leek te kaakschaatsen op televisie. Al zwetend kwam hij die First Dates aflevering door. Ook Pauline in Lang Leve de Liefde zat enorm te kauwen op niets en ging al snel viraal. Of het toeval is dat er nu weer een fragment opduikt, weten we niet. Het kan ook zijn dat mensen er gewoon meer op letten.

Meedoen aan Lingo

Iedereen heeft wel eens naar Lingo gekeken en het is dus best een eer als je mee mag doen aan het programma. Als je thuis op de bank zit, is het leuk om mee te doen maar het kan een behoorlijk spannend spel zijn. Door de tijdsdruk en prestatiedrang is het belangrijk om je goed te blijven focussen als je meedoet aan Lingo.

De deelnemer in het filmpje hieronder stond zichzelf zodanig te focussen, dat kijkers zich af begonnen te vragen of ze niet een klein hulpmiddeltje had genomen daarvoor.

Al kaakschaatsend staat ze haar pogingen uit te spellen en degene die het fragmentje filmt gaat er helemaal stuk om. Die denkt iets te herkennen in het gedrag van de vrouw.

Hoe je het went of keert, als je zo druk met je kaken staat te kauwen op televisie dan weet je dat het mensen op gaat vallen.

Als je zenuwachtig bent of spanning hebt dan kan het voorkomen dat je lichaam er op deze manier op reageert. Het is uiteraard niet duidelijk of deze vrouw écht een klein nakkie heeft genomen.

Meer van dit: