HomeTelevisieFirst Dates deelnemer Danny zit keihard te trippen aan tafel

First Dates deelnemer Danny zit keihard te trippen aan tafel

Meedoen aan het programma First Dates is hartstikke spannend. De meeste deelnemers geven zichzelf voor het programma op omdat ze de liefde van hun leven hopen te vinden. Sommige doen echter alleen maar mee voor het avontuur, de grap of om zichzelf te promoten op televisie. Deze deelnemer zat waarschijnlijk aan de avontuurlijke kant.

Zweten en brabbelen

Het kan lastig zijn om een gesprek gaande te houden met iemand die je niet kent. Zeker als het spannend is, kun je wel eens te lang nadenken over woorden die je wilt zeggen. Hierdoor komt er dan niets meer uit. Dat er niets uit komt, is soms beter dan meteen maar zeggen hoe het zit.

Als de dame aan haar date vraagt of hij een auto heeft, is hij iets te eerlijk. Hij brabbelt wat over zijn opgevoerde scooter waarmee hij op de autobaan reed, en dat hij daarom zijn rijbewijs is kwijtgeraakt. Ondertussen begint hij flink te zweten. De uitdrukking in zijn gezicht en de ongecontroleerde kaak vallen bij de kijkers op en als hij vervolgens zijn glas omverslaat, weten de kijkers het zeker. Deze gozer zit gewoon keihard te trippen.

Trippen op TV

Trippen op televisie is normaal gesproken weggelegd voor rappers en de cast van Spuiten en Slikken, maar deze gozer lijkt het ook gewoon bij First Dates te doen. Het viel kijkers dan ook meteen op dat de gozer misschien een pilletje genomen had.

Op X (Twitter) ging het dan ook al gauw los toen de aflevering op televisie was. Die reacties zijn hieronder te zien. Een samenvatting van de date is onderaan het artikel te zien. Denk jij dat het de zenuwen zijn of zou hij wat op hebben?

Meer van dit: