HomeTelevisieClaudia Roelands steelt de show in Lang Leve de Liefde, maar Jeffrey...

Claudia Roelands steelt de show in Lang Leve de Liefde, maar Jeffrey gooit zijn glazen in

Claudia Roelands steelt de show in Lang Leve de Liefde en dat is niet onopgemerkt gebleven. Waarschijnlijk heeft de helft van mannelijk Nederland de beelden al voorbij zien komen, maar voor de andere helft maken wij nog graag een kleine samenvatting.

Claudia Roelands

Gister schreven we al een uitgebreid stuk over de aandacht die tegenwoordig op televisie te verdienen is. Claudia besloot er uitgebreid gebruik van te maken en is op dit moment misschien wel de meest trending dame van de afgelopen 24 uur.

Dat ze zo trending is, komt niet per se door hoe leuk en gezellig ze is, maar meer door hoe ze eruitziet. Ze heeft namelijk twee enorme pluspunten, een stel opgeblazen lippen én nagels van een centimeter of twintig. De één vindt dit heerlijk om naar te kijken en de ander walgt ervan.

Jeffrey heeft genoeg gezien

Kijkers zaten aan de buis gekluisterd voor Claudia maar Jeffrey moest het ermee doen. Die slimmerik vond het wel een goed plan om elkaar wat beter te leren kennen in de jacuzzi en daar zei Claudia natuurlijk ook geen nee tegen. Als ze eindelijk klaar is om de jacuzzi in te stappen, gooit Jeffrey direct zijn glazen in: “Als het wat dieper zou zijn, zou je blijven drijven”. Daarmee doelt hij natuurlijk niet op de opgeblazen lippen.

Hoewel het een prima match leek, bleek het tegendeel. Jeffrey wilde niet eens meer met haar in één bed slapen want hij wist toch al wel dat hij niet ging verlengen. Wellicht had hij al gauw door waar het Claudia om te doen was. Voor wie de beelden gemist heeft, of ook graag wil bekijken. Ze staan hieronder.

@langlevedeliefdenl

🫧🛁🔥 #lldl #date #sbs #jacuzzi #hottub

♬ origineel geluid – Lang Leve De Liefde

@pastoorbonhe

Kijk deze lieve🕺jongen #langlevedeliefde #lldl #fyp #fy #foryoupage #LLDL #humor #langlevendeliefde #liefde #sbs6 #liefde #foryoupage #viralvideo #viral #foryoupage❤️❤️

♬ origineel geluid – pastoor bonhe

Meer van dit: