HomeHumorTerug naar toen: Geraldine Kemper laat zich tot een hoogtepunt brengen in...

Terug naar toen: Geraldine Kemper laat zich tot een hoogtepunt brengen in massagesalon

In onze rubriek Terug naar toen kijken we naar heerlijke fragmenten die ooit op tv kwamen. Dit keer stuitte we op een fragment uit het programma Spuiten en Slikken van BNNVARA. In dit fragment mag heel Nederland toekijken hoe Geraldine wordt verwend met een ‘happy ending’ in een massagesalon.

Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken is een programma van BNNVARA dat vooral gaat over seks en drugs. In het programma leren de kijkers over de verschillende aspecten ervan. Zo krijgt de kijker meer informatie over dingen die ze zelf bijvoorbeeld ook wel eens zouden willen proberen. Het idee erachter is om de kijker te leren, zodat deze geen onnodige fouten maakt en in vervelende situaties belandt.

Het programma kende vele opmerkelijke fragmenten, waarvan dit er dus één is. De alom geliefde Geraldine Kemper krijgt namelijk een ervaring die de meeste mensen wel kennen, maar nog nooit hebben gehad. Ze wil namelijk weten hoe het is om een happy ending te krijgen na een massage. Dat wil zeggen dat de masseur of masseuse je tot een hoogtepunt laat komen.

Happy Ending

Als Geraldine opzoek gaat naar een salon, ziet ze al gauw dat er ‘No seks, only massage’ op een bordje staat. Toch besluit ze om te kijken of dat dan ook werkelijk zo is. De dames die haar moeten masseren, zien er namelijk iets te spannend uit voor enkel een massage. Tijdens de massage vroeg Geraldine of men ook meer dan alleen een massage kan krijgen. De dame antwoordde bevestigend.

Nieuwsgierig stelde Geraldine meer vragen. Ze wilde weten hoe een man erachter komt dat hij iets extra’s kan krijgen. De dame legde uit dat ze dit rechtstreeks aan de mannen vraagt. Toen Geraldine dit hoorde, vroeg ze de dame of dit ook mogelijk was voor vrouwen. De vrouw moest lachen, en vroeg of ze dat graag wilde. Geraldine antwoordde enthousiast met ja, en zo ontstond dit iconische fragment.

Meer van dit: