HomeGekkiesLLDL deelnemer geeft een massage maar wordt compleet afgezeken

LLDL deelnemer geeft een massage maar wordt compleet afgezeken

We hebben een paar dagen niet zo veel gezien van hilarische Lang Leve de Liefde fragmenten. Gelukkig dook daar vandaag een filmpje op van een stel dat het tijd vond voor een massage. De dame wil een massage maar de gozer kan er blijkbaar helemaal niks van.

Massage

Een massage is echt een uitkomst voor als je even helemaal ontspannen wilt zijn. Het voelt alsof al je spanningen van je schouders afglijden, zodra de masseur begint te kneden. Bovendien is het geweldig om even helemaal ontspannen te liggen en niks te hoeven doen. Het is een ideaal hulpmiddel om van de stress van de dag af te komen.

Laat zo’n dag daten in het LLDL-huis nou echt effe stressvol zijn. Die massage kwam dus als geroepen maar echt lekker en ontspannen was het niet. De gozer doet namelijk zijn best maar valt al gauw door de mand bij zijn Date. Ze gaat eerst zeuren over waar hij zit om vervolgens maar meteen te vragen of het zijn eerste keer is.

Afzeiken

In het fragment is te zien hoe de gozer wat stuntelig aan het knijpen en krabben is. Hij doet zichtbaar zijn best maar wordt meteen bekritiseerd. “Je hoeft geen carrière switch te maken” zegt de dame. Als ze daarna ook vermeld dat het allemaal wel wat harder kan, gaat hij haar “effe laten zien hoe hard hij het kan”.

Als hij enthousiast begint te kleien, is de dame er al heel snel klaar mee. “Het is het best om af te wisselen, niet op 1 plek zitten rouwen.” gevolgd door nogmaals: “Volgens mij is dit je eerste massage hè?”. Ja zegt tie haha. Daarna komt ze nog met een heel lijstje aan tips voor hem. Het is ook nooit goed bij sommige mensen

Meer van dit