HomeTelevisieLLDL-Jeffrey is het masseren binnen een minuut beu en besluit wat verder...

LLDL-Jeffrey is het masseren binnen een minuut beu en besluit wat verder te gaan

Jeffrey en Priscilla, als je die twee namen samen zet in je hoofd, dan kan het niet veel goeds betekenen. Maar in plaats van een tokkiebende, blijkt het bij Lang leve de liefde juist wel een positief effect op elkaar te hebben.

De twee lijken een hele leuke match en het duurt niet lang voor het er erg intiem aan toe gaat tussenbeide. De camera’s draaien intussen gewoon door.

De date van Jeffrey en Priscilla

Jeffrey en Priscilla hebben flink wat dingen gemeen. Het is daarom ook al snel erg gezellig in de villa van Lang leve de liefde. Het duurt daarom ook niet lang voor Jeffrey besluit om Priscilla een massage te geven in bed. De dame ligt met een ontbloot bovenlichaam op bed, waarna Jeffrey zijn slag slaat.

Gelukkig is dit moment niet door alleen met geluid opgenomen, maar ook door beeld. Zonder beeld zouden we namelijk al snel denken dat er hele andere dingen gebeuren in de slaapkamer. Jeffrey zegt namelijk kreunend: ‘Ik begin helemaal te zweten’ 

“Ik krijg pijn aan mijn vingers”

Het duurt niet lang voor Jeffrey aangeeft dat hij pijn krijgt aan zijn vingers. “Ik hoop wel dat je er een beetje van hebt genoten”. Priscilla reageert: “Oh dat is lekker, wil je ook nog even lekker krabben?”

“Oh ja, lekker, harder, harder, harder! Niet soft doen hoor! Oh lekker!”. Jeffrey reageert gevat: “Je bent een tijger in bed”. Kijkers die even niet naar het beeld keken wisten niet wat ze hoorde. Toen ze keken hadden ze al snel door dat het om een massage ging en niet om een natuurfilm.

Meer van dit: