HomeGekkiesKijkers gaan helemaal stuk om eerste beelden van 'de Tokkies'

Kijkers gaan helemaal stuk om eerste beelden van ‘de Tokkies’

Twintig jaar geleden waren de Tokkies een regelrechte hit op televisie. We konden met zijn allen meekijken hoe het eraan toe ging bij de familie binnenshuis. Het publiek vond de familie zo asociaal dat Tokkie zelfs een scheldwoord is geworden voor mensen die asociaal aan het leven staan.

De bekendheid van de Tokkies

De Tokkies wilde niets meer te maken hebben met televisie. Ze hadden namelijk twintig jaar geleden zonder te veel nadenken getekend voor de realitysoap. Uiteindelijk, na het aflopen van de serie, kreeg de familie bakken vol kritiek over hun heen. Overal waar mensen de achternaam Tokkie hoorde, werden ze direct veroordeeld.

Het was zelfs zo erg dat neefjes en nichtjes op school in elkaar geslagen werden. De kinderen zijn nooit te zien geweest in de serie, maar de naam alleen al was genoeg om flink gepest te worden. De Tokkies waren er inmiddels helemaal klaar mee en willen daarom hun naam zuiveren.

Nieuwe serie van de Tokkies

Nu er ook nog een saus op de markt is gebracht als ‘Tokkiesaus: asociaal lekker’, zijn ze er helemaal klaar mee. Ze willen hun normale leven terug en gewoon weer geaccepteerd worden om wie ze zijn.

De Tokkies zijn dus helemaal klaar met de kritiek die ze al 20 jaar lang achtervolgt. Ze hebben daarom besloten om terug te keren op televisie, om te laten zien dat ze een stuk ‘normaler’ zijn dan Nederland denkt. De Tokkies 20 jaar later is sinds 30 april te zien bij Primevideo.

Meer van dit: