HomeShowgekkiesFans kunnen het niet geloven: Kees Flodder (Tatjana) heeft nu een kortpittig...

Fans kunnen het niet geloven: Kees Flodder (Tatjana) heeft nu een kortpittig kapsel

Flodder is na tientallen jaren nog steeds een ware hit op televisie. Zowel jong als oud weten precies wie Johnny, Kees of Sjakie uit Flodder zijn. Onder de mannen is zus Kees toch wel het aller populairst. Niet zo gek natuurlijk, want Tatjana Simic wordt al jaren gezien als de natte droom van iedere man. 

De looks van Tatjana

Tatjana Simic is al tientallen jaren een echt plaatje voor het oog. Haar populariteit was in de jaren 90 nog een stuk hoger dan nu.

In de jaren 90 besloot bierbrouwerij Bavaria zelfs om een sexy kalender van Tatjana Simic weg te geven bij de aankoop van een x aantal kratten. De meeste mannen hadden daarom in die tijd ook allemaal een kalender van Tatjana. Vrouwen in die tijd vonden het natuurlijk wat minder leuk, maar ach, de kalender was gratis dus waarom ook niet.

Inmiddels is deze enorme populariteit afgenomen voor Tatjana, maar haar looks zijn voor veel mensen nog steeds om door een ringetje te halen.

Kort pittig kapsel

Waar alle Nederlandse vrouwen na een bepaalde leeftijd een kort pittig kapsel aanmeten, kon Tatjana op haar zestigste niet achterblijven.

De Kroatische schone heeft haar lange lokken af laten knippen en heeft nu een stoer kapsel aan laten meten. Fans schrokken zich een hoedje toen ze dat zagen.

Waar mening Nederlands vrouw kritiek krijgt op een kort pittig kapsel, werd het kapsel van Tatjana direct omarmt. Ze blijft namelijk met zowel lange als korte lokken een prachtige vrouw.

Toch krijgt ze op Instagram ook behoorlijk wat kritiek te verwerken. Haar volgers kunnen het namelijk niet waarderen dat ze bij elke foto een filter gebruikt. Begrijpelijk ook wel, want Tatjana heeft helemaal geen filters nodig om prachtig te zijn!

Meer van dit