HomeWTF?!Gozer laat kapsel tatoeëren op zn kale knar

Gozer laat kapsel tatoeëren op zn kale knar

Het kan als man erg vervelend zijn wanneer je merkt dat je mooie haardos dunner wordt. Vaak wordt het gezien als het begin van het einde. Bovendien kunnen je vrienden vervelende opmerkingen gaan maken. Deze gozer had daar de oplossing voor!

Kaler worden

Voor veel mannen kan kaal worden een pijnlijke ervaring zijn. Het kan hen het gevoel geven dat hun aantrekkelijkheid en mannelijkheid worden aangetast. Het verlies van hun haar kan hun zelfvertrouwen schaden, hen angstig maken en een gevoel van verdriet of zelfs depressie teweegbrengen.

Bovendien kunnen de maatschappelijke verwachtingen en stereotypen rondom mannelijke kaalheid deze gevoelens alleen maar versterken. Mannen die kaal worden, kunnen soms hun toevlucht nemen tot talloze middelen, van haartransplantaties tot pruiken, in een poging om hun uiterlijk te behouden. Al met al kan kaal worden een moeilijke ervaring zijn die een grote impact kan hebben op de geestelijke gezondheid en het welzijn van mannen.

Tatoeëren

Van al die mogelijke opties is er in ieder geval 1 optie waarvan je zeker weet dat je glanzende koppie bedekt is. Je kunt namelijk gewoon je haar laten tatoeëren. En heel eerlijk, met slechte ogen in de verte lijkt dit er nog best redelijk uit te zien!

Bron & Inspiratie: VKMAG