HomeShowgekkiesFoto's laten zien dat Tatjana Simic prachtig was als Kees Flodder!

Foto’s laten zien dat Tatjana Simic prachtig was als Kees Flodder!

Nederland kent verschillende dames die in iedere top 3 te vinden zijn. Tatjana Simic was voor vele jonge mannen de ultieme natte droom toen ze in de serie Flodder de rol van Kees Flodder vertegenwoordigde. Ze laat nog altijd graag zien dat ze zeer trots was op die rol!

Flodder

Als je Flodder niet kent dan heb je vermoedelijk in de diepste grot geslapen die je kon vinden. Flodder was een serie over een asociale familie die een villawijk ging wonen. Hier maakte ze de wijk op alle mogelijke manieren onveilig. Tatjana Simic speelde in de serie de rol van Kees Flodder en stal daarmee alle harten van mannelijk Nederland. De reden waarom? Dat laat ze nog altijd graag aan haar Instagram kijkers zien!

Tatjana Simic

Tatjana is inmiddels 59 jaar oud maar nog altijd een lust voor het oog om te zien. Een paar jaar terug liet ze zichzelf dan ook nog maar eens op de gevoelige plaat leggen in een shoot voor JFK. Daarin liet ze zien nog altijd een droomvrouw te zijn.

Helaas voor Tatjana gaan de jaren ook wel tellen en daarom post ze regelmatig een foto van vroeger. Wij doken even in haar Instagram Feed en kunnen jullie wijzen op een aantal plaatjes die laten zien dat ze ├ęcht een prachtige vrouw was!

Meer van dit: