HomeWTF?!Dit is hoe het appartement van Jeffrey Dahmer er in het echt...

Dit is hoe het appartement van Jeffrey Dahmer er in het echt uit zag!

Als je niet onder een steen geleefd hebt, dan heb je vast onlangs de naam Jeffrey Dahmer voorbij zien komen. Dit komt omdat Netflix een serie online heeft gebracht genaamd Monster: The Jeffrey Dahmer story. De serie is inmiddels de meest bekeken serie van Netflix.

The Jeffrey Dahmer story

De serie van Netflix gaat over Jeffrey Dahmer, die tussen 1978 en 1991 maar liefst 17 mannen en jongens om het leven bracht. Bijna al deze incidenten vonden plaats in zijn Appartement in de Amerikaanse stad Milwaukee.

De zaak kreeg wereldwijd aandacht vanwege de gruwelijke feiten die boven kwamen drijven. Ook was het de nalatige politie die debet was aan de lange tijd waarin Jeffrey Dahmer zijn praktijken uitvoerde. In de serie kun je het hele verhaal inclusief gruwelijke misdaden zien. Dat leidde tot veel controversie in de wereld.

Realiteit

Vooral de nabestaanden van slachtoffers zijn geschrokken van de mate van realiteit van de serie. Tot in detail kun je zien hoe Jeffrey Dahmer zijn slachtoffers maakt. Zélfs het appartement is zodanig nagemaakt, dat het haast eng is om te zien. Nu de Milwaukee Police de foto’s heeft vrijgegeven van het echte appartement van Jeffrey Dahmer, is te zien hoe erg de details kloppen.

Op de foto’s is de ingedeukte bank, het aquarium en zelfs het blauwe vat te zien, dat veelal in de serie naar voren gehaald wordt. Ook de vlekken in het appartement liegen er niet om. Het appartement is inmiddels vernietigd op verzoek van de nabestaanden.

Bron: Axed

Meer van dit