HomeWTF?!Dit is volgens experts de engste film allertijden en hij staat nu...

Dit is volgens experts de engste film allertijden en hij staat nu op Netflix

Ben jij een echte horrorfanaat? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Er is nu namelijk een horrorfilm te streamen, waar je jouw nagels van afbijt. Het gaat om de film Sinister en deze is uitgeroepen tot de engste film allertijden volgens de wetenschap.

Engste film allertijden volgens de wetenschap

De wetenschap heeft de film Sinister uit 2012 uitgeroepen tot de engste film allertijden door een team van onderzoekers in ‘The Science of Scare project’. De film heeft namelijk alles in huis om je bevend op de bank te laten zitten.

De film is gebaseerd op een huis met een zeer duister en bloederig verleden. Ethan Hawke speelt de hoofdrol en duikt steeds dieper in het verleden van zijn nieuwe huis. Sinds het gezin in het huis woont gaat namelijk alles mis. Uiteindelijk ontdekt de familie dat er iets in huis zit, wat hun leven op het spel zet. Tijdens de film word je daarom meegenomen in een rollercoaster van horror momenten.

De film is immens populair geweest en was een echte kaskraker. Dit heeft alles te maken met de onheilspellende sfeer die wordt opgebouwd tijdens de film. De film komt dan ook torenhoog uit het onderzoek gerold als het gaat om de verhoging van de hartslag.

Ideaal tijdens een date

Voor de mannen onder ons is dit natuurlijk een echte aanrader tijdens een date. Je kunt de macho man uithangen die geen angsten heeft en je date in je armen beschermen. De dosis spanning zal er namelijk voor zorgen dat je date steeds dichter bij je komt zitten.

Zet de popcorn dus maar vast snel klaar en bereid je voor op een avond vol spanning. De film Sinister is namelijk niet alleen sterk in de jump scares, maar ook om je psychisch helemaal te pakken. Durf jij het aan?

De film is momenteel alleen te streamen via Netflix in de UK, maar dit is gemakkelijk te fixen met een VPN. Wij weten daar het fijne niet van maar al die overbetaalde influencers worden regelmatig gesponsord door NordVPN, dus wellicht heb je daar wat aan.

Meer van dit: