HomeWTF?!Deze hagelnieuwe horrorfilm laat mensen letterlijk overgeven van spanning in de bioscoop

Deze hagelnieuwe horrorfilm laat mensen letterlijk overgeven van spanning in de bioscoop

Op het moment dat je een horrorfilm gaat kijken in de bioscoop, dan wil je ook echt bibberen van angst. Bij horrorfilms als ‘Scream’ ga je eerder kapot van het lachen, dan dat je moet wegkijken van angst. Sydney Sweeney’s was het helemaal eens met deze kritiek, waardoor hij nu next level is gegaan met zijn nieuwe film: Immaculate. Kijkers lopen blijkbaar letterlijk kotsend weg uit de bioscoopzalen tijdens het bekijken van de film. 

Horror met een religieus thema

De film is pas net uit, maar heeft inmiddels al voor flink wat opschudding gezorgd. Horrorliefhebbers vinden namelijk dat de film net iets te veel horror heeft.

Sommige bioscoopbezoekers zijn zelfs ziek uit de zaal vertrokken. Het begon met buikpijn en het eindigde in overgevend de zaal uit rennen. Een kijker op X vertelt: “Toen de eindscene van Immaculate begon, zag ik direct dat een meisje op de voorste rij moest overgeven“. Een andere kijker reageert hierop: “Ik was naar de bioscoop gegaan voor de film Immaculate. Het stel dat voor me zat begon te overgeven. Zelf kon ik er ook niet goed tegen. Ik ben super misselijk door het kijken van de film.”

Plot van de film

De film gaat over een Amerikaanse non, die zich aansluit bij een afgelegen klooster in Italië. Ondanks dat ze warm verwelkomd wordt, veranderd dit al snel in een ware nachtmerrie.

Ze wordt in het klooster zwanger, terwijl ze nog steeds maagd is. Ze besluit daarom om te onderzoeken hoe ze zwanger is geworden. Deze zoektocht eindigt niet goed voor de non, ze komt terecht in een waar bloedbad.

De film heeft inmiddels al flink wat reacties gekregen. Een recensent van het platform Rotten Tomatoes schrijft: “Een compleet angstaanjagende en originele horrorfilm met een verbluffend einde, geleid door een wilde en opwindende prestatie van Sydney Sweeney.”

Heb jij binnenkort een date? Dan is het misschien beter om je date niet mee te nemen naar deze film. Niet zo charmant natuurlijk om kotsend de zaal uit te rennen.

In de trailer hieronder is een indruk te krijgen van de film. Durf jij het aan?

Meer van dit: