HomeWTF?!Jeroen krijgt te eten van scharrel op Mallorca als ze zijn hele...

Jeroen krijgt te eten van scharrel op Mallorca als ze zijn hele mond vol kotst

Elk jaar tijdens de zomer is het een vertrouwd beeld: Nederlandse jongeren die massaal afreizen naar de zonovergoten kustplaatsen van Spanje. Plaatsen als Lloret de Mar, Salou, Blanes en Mallorca zijn al jarenlang populaire bestemmingen. Vroeger wist je niet wat zich daar allemaal afspeelde maar tegenwoordig hebben ze telefoontjes!

Zuipen in de zon

De Spaanse kustplaatsen staan bekend om hun bruisende nachtleven, vol met discotheken en clubs waar de muziek tot in de vroege uurtjes doorgaat. Voor Nederlandse jongeren is dit de ideale setting om nieuwe mensen te ontmoeten en vakantieliefjes te vinden. Het scoren van een vakantieflirt lijkt voor veel jongeren een ongeschreven doel dat niet mag mislukken.

Als er dan eindelijk iemand uit de groep is, die beet heeft, dan moet dat natuurlijk op beeld vastgelegd worden. ‘What happens in Spanje, stays in Spanje’, bestaat niet meer want wat er nu gebeurt, staat gelijk op beeld. In de meeste gevallen is dat leuk en grappig maar soms gaan dingen veel te ver. Wat dacht je bijvoorbeeld van Jelle, die op een slapende man poepte en dat liet filmen.

Jeroen heeft beet

Ook Jeroen, die beet heeft, wordt door zijn maatjes gefilmd. Hij heeft namelijk een dame gescoord die normaal gesproken ver buiten zijn potentie ligt. Hevig tongworstelend, zitten ze op een bankje. Al gauw blijkt waarom het meisje in de praatjes van Jeroen is getrapt; Ze is knetter bezopen. Jeroen draait zijn tong om de hare heen, maar dat is niet het enige wat draait.

Met haar oogjes dicht, wordt het draaierige gevoel haar te veel. Ze kotst, maar is niet nuchter genoeg om dat van te voren even aan te geven. Zo kotst ze in één keer de hele mond van Jeroen vol. Zijn vrienden zien het allemaal gebeuren en filmen gestaag door. Door dit filmpje is er weer een iconische Jeroen ontstaan.

Meer van dit: