HomeHumorTerug naar toen: Potje tongworstelen tussen Yolanthe, Nicolette, Hanna en Jennifer

Terug naar toen: Potje tongworstelen tussen Yolanthe, Nicolette, Hanna en Jennifer

In onze rubriek Terug naar toen kijken we naar heerlijke fragmenten die ooit op tv kwamen. Nu is het tijd om aandacht te besteden aan dit opmerkelijke filmpje van BNN. Het programma Crazy 88 van BNN was van maart tot mei 2008 op TV en heeft een aantal heerlijke afleveringen. Deze is er ééntje van!

Presentatrices Crazy 88

Het programma Crazy 88 zat vol met de meest wazige opdrachten die de presentatoren en presentatrices uit moesten voeren. Wat de mannen deden boeide niet zo veel en was ook niet perse heel bijzonder. Zo was het bijvoorbeeld Willie Wartaal die een keer een Big Mac in één hap moest op eten.. Saai.

De vrouwen daarentegen waren meestal het onderwerp van gesprek. Zo was het Yolanthe Cabau van Casbergen die in een opdracht een flitspaal moest rammen. Voor deze opdracht werd ze later door de Politierechter in Amsterdam bekeurd met een boete van €2500,-. Leuk geintje… Ook moest Nicolette Kluijver een 78-jarig mannetje kussen. Spraakmakend was het wel!

Tongworstelen

Het meest bizarre fragment is voor ons toch wel het potje tongworstelen van alle presentatrices. Yolanthe Cabau van Casbergen, Nicolette Kluijver, Hanna Verboom en Jennifer Hoffman moesten voor een opdracht met elkaar zoenen. Dat werd dan ook gewoon gedaan en de camera kan er eigenlijk niet dikker op inzoomen. Kom je anno 2022 toch niet meer tegen op TV hè!

Meer van dit: