HomeShowgekkiesGordon wordt helemaal kapot gemaakt in de Avondshow van Arjen Lubach

Gordon wordt helemaal kapot gemaakt in de Avondshow van Arjen Lubach

We kennen allemaal het verhaal nog wel dat Gordon verhuisde naar Dubai omdat hij helemaal klaar was met alle haat. Uiteindelijk zat hij een tijd in Dubai, maar bleef hij toch de media-aandacht opzoeken. Toen vond hij het weer tijd voor een comeback in de Nederlandse hitlijsten, maar daar dacht het publiek anders over. Heel Nederland is wel een beetje klaar met Gordon en dat begint hij zelf ook steeds meer te merken. 

Het imago van Gordon

De meeste mensen denken bij het horen van de naam Gordon niet meer aan een glansrijke zangcarrière. Vaker denken mensen aan Geer en Goor of aan zijn presentatieklusjes op televisie.

Waar vroeger iedereen in een deuk lag om de humor van Gordon, zappen ze tegenwoordig liever weg bij het zien van zijn deelname aan een programma. Niet alleen de kijkers zijn helemaal klaar met Gordon, maar ook steeds meer BN’ers zijn helemaal klaar met zijn gedrag. Net nu Gordon toch weer na twee weken terug is gekomen op Instagram, wordt hij alweer opnieuw onder vuur genomen. Dit keer door niemand minder dan Arjen Lubach.

Gordon aangepakt door Arjen Lubach

Gisteren was Arjan Lubach weer op dreef in zijn eigen avondshow. Het ging over Nederlanders die Nederland verruilt hebben voor Dubai.

Arjen liet zijn kijkers een andere kant van Dubai zijn. Een kant die niet bestaat uit praal en luxe, maar uit armoede en ‘moderne slavernij’. Arbeidsmigranten moeten namelijk hun paspoort inleveren en krijgen een hongerloontje, terwijl de rijken genieten van flesjes puur gletsjeswater.

Een van de bekende Nederlandse personen die woont op Dubai is natuurlijk Gordon. Arjen Lubach vindt het namelijk belachelijk dat Gordon van alle luxe geniet en niet omkijkt naar de erbarmelijke situaties van de arbeidsmigranten. Hij laat daarom een stukje zien van Gordon bij OP1.

De talkshowhost vraagt aan Gordon: “Het is dus niet zo dat als jij aan het shoppen bent ergens en ergens in je ooghoek ziet dat de arbeidsomstandigheden voor mensen die verderop wat aan het bouwen zijn dat die omstandigheden wat minder zijn?”. 

Gordon reageert hierop met: “Nee, Dubai is natuurlijk ook al bijna helemaal afgebouwd”, waarna hij volop stuk gaat om zijn eigen grap. Arjan kan deze grap uiteraard niet waarderen en reageert gevat: “Ha ha ha… Waar is Geer als je hem nodig hebt? Geer, Geer!”

Meer van dit: