HomeShowgekkiesVerontrustende beelden van Gordon verschenen waarop hij in zijn mond gespoten wordt

Verontrustende beelden van Gordon verschenen waarop hij in zijn mond gespoten wordt

Het leek even stil rondom Gordon. Nadat hij een mediastilte had ingelast, was hij toch alweer snel in de media te vinden. Vorige week vertelde hij nog in geuren en kleuren hoe hij zijn ‘liefde’ had verloren omdat diegene was overleden.

Hij vond het vooral heel erg voor Gordon zelf en over de man zelf werd verder niet gesproken. Ondanks dat hij weer even zijn momentje in de media had, verscheen hij vandaag weer in de media.

Gordon helemaal doorgedraaid

Bij Roddelpraat hebben ze weer unieke beelden van Gordon ontvangen. De zanger is weer eens aan het genieten van een vakantie om al zijn ‘zorgen’ te vergeten. Op zijn vakantie in Bonaire is hij namelijk weer flink los aan het gaan en lijkt hij zwaar onder invloed. Het zou hier niet alleen gaan om dronkenschap, maar ook om het witte goud, als we bronnen mogen geloven.

Ook Yvonne Coldeweijer kreeg lucht van de toestand van Gordon. Volgens Yvonne is hij zelfs zwaar verslaafd. Ene Dries meldt aan Yvonne: “Aan alles zie je dat hij helemaal de touwtyfus is. Onverzorgd kapsel, niet geschoren, vage vreemde blik, dun. Zegt genoeg toch.

De video die rondgaat, ziet er ook niet erg rooskleurig uit voor Gordon. De kans dat de geruchten kloppen worden wel extra gevoed door deze video.

Gordon wil een kindje

Het ergste van dit alles is, is dat Gordon vorige week nog in een magazine vertelde dat hij rustiger is geworden. Hij zag het leven weer helemaal zitten na het overlijden van zijn laatste grote liefde.

Hij was zo enthousiast over de toekomst dat hij zelfs een kindje wilde van een vriendin ui Dubai. “Ik merk dat mijn gevoel verandert. Doordat ik rustiger ben geworden, zou het nu beter bij me passen. Ik denk dat ik een gezellige vader zou zijn.”

Twijfels over

Of Gordon echt rustiger is geworden betwijfelen we zeer. We kennen ook allemaal de verhalen nog van de heftige stemmingswisselingen en verslavingen die zijn Australische ex benoemde. Nu met de nieuwe geruchten lijkt een kindje misschien toch niet zo’n goed idee voor Gordon. Zie hier de video waarbij Gordon zijn mond volgespoten krijgt:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Meer van dit: